IBC kontajner s dlhou životnosťou

Naša spoločnosť Schoeller Allibert je výrobcom rôznych typov prepravných debničiek, kontajnerov, paliet a podobného sortimentu. V našej ponuke nájdete aj široký výber IBC kontajnerov najvyššej kvality. IBC kontajnery od našej spoločnosti varírujú nielen veľkosťou a objemom. Ponúkame Vám rôzne modely IBC kontajnerov, ktoré sú navrhnuté takým spôsobom, aby uspokojili potreby našich klientov, ale zároveň aby spĺňali priemyselné štandardy. Zaujímavý je náš IBC kontajner https://www.schoellerallibert.com/sk/products/intermediate-bulk-containers/ ComboLife 65 s rozmermi 805 mm x 609 mm x 833 mm.

voda

Ide o kontajner, ktorý môžete opakovane používať. Hygiena a bezpečnosť prepravovanej látky je zabezpečená jednorazovým vakom. Zmestí sa do neho až 250 litrov kvapaliny. Konštruovaný je takým spôsobom, aby s ním mohol manipulovať jeden človek. Praktická je aj možnosť stohovania ComboLife kontajnerov. Pri prípadnom poškodení určite oceníte náhradné diely. Tak je kontajner použiteľný opakovane po naozaj dlhú https://webslovnik.zoznam.sk/slovensko-anglicky/na-dlh%25C3%25BA-dobu dobu a šetrí tak Vaše náklady, ale aj životné prostredie. Vzhľadom k životnému prostrediu je jeho veľkým benefitom aj recyklovateľnosť tohto kontajnera.

eko

Ak hľadáte väčší IBC kontajner, vyberte si kontajner Combo Fructus s využiteľným objemom až 1060 litrov. Je veľmi pohodlne a jednoducho umývateľný, čím je zabezpečená jeho ľahká údržba. Manipulácia s ním je bezpečná vďaka lyžinám a protisklzovým zátkam. Ste v situácii, kedy by ste potrebovali IBC kontajner, no neplánujete ho používať dlhodobo a pravidelne? Presne pre také prípady Vám poskytujeme službu prenájmu vybraných druhov kontajnerov. Využívajte tak kvalitný prepravný IBC kontajner bez toho, aby ste museli investovať plnú sumu do jeho nákupu. Širokou ponukou rôznych typov IBC kontajnerov a možnosti ich prenájmu sa Vám, ako našim klientom, snažíme vyjsť plne v ústrety. Dúfame, že si z našich kontajnerov vyberiete a Vaše podnikanie Vám zjednodušíme a zefektívnime, no zároveň ho pozdvihneme aj na ekologickej úrovni.