Stavte na kvalitnú kozmetiku z Mŕtveho mora!

Kvalitná pleťová kozmetika je nepostrádateľnou súčasťou starostlivosti o pleť. Pomôže práve tam, kde dochádza k vzniku kozmetického problému – ako sú vrásky, akné alebo rozšírené póry. Pre to je dôležité dbať na kvalitnú kozmetiku, ktorá udržiava pleť trvácnu, hladkú a pevnú.

Naša ponuka kvalitných kozmetických produktov je vytvorená práve pre ženy, ktoré potrebujú „oživiť“ kvalitu pleti s pribúdajúcimi vráskami a kožnými problémami. Naša špeciálna rada pleťových krémov je obohatená o vitamíny a minerálne zložky z Mŕtveho mora. Taktiež je naša rada kozmetických produktov obohatená aj prírodné zložky a oleje, ktoré dodajú unavenej pleti správnu hydratáciu a regeneráciu!

lahky pletovy krem

Okrem pleťových krémov si môžete vybrať z ponuky kvalitných pleťových olejov, pleťových masiek, peelingov, pleťových sér, a taktiež z výrobkov určených pre starostlivosť o očné okolie.

Všetky naše produkty sú vyrobené z výťažkov z Mŕtveho mora, obohatené o dôležité minerály, kyselinu hyalúronovú, omega 3-6 mastné kyseliny a prírodné oleje. Tieto zložky zabezpečujú vašej pleti dostatočnú hydratáciu, výživu a mladistvý vzhľad.

Navyše tieto zložky podporujú regeneráciu pokožky, a to tým, že pomáhajú tvorbe kolagénu v pleti, ktorý sa vekom stráca. Práve dostatočné množstvo kolagénu v pleti udržiava mladistvý vzhľad pokožky.

vyzivny pletovy krem

Stavte na kvalitné a prírodné zložky, ktoré sú obohatené v našej prírodnej kozmetike! Vyskúšajte našu pleťovú kozmetiku za skvelé ceny! Napríklad pleťové krémy obohatené o zložky zlata v kombinácií s výťažkami z Mŕtveho mora, určené práve pre zrelú pleť.

Vyčarujte si úsmev vďaka kvalitnej kozmetike určenej práve pre vašu pleť! Darujte skrášľujúcu kozmetiku pre seba, svojich známych alebo mamu!

Dokonalý darček, ktorý poteší každú ženu v každom veku! Stavte na nákupnú horúčku, a nakúpte za zvýhodnené ceny, ktoré máme práve pre vás!