Chcete sa dozvedieť o tajoch tantry viac? Odhaliť ich môžete na blogu o tantra masážach.

Možno už dlho váhate nad tým, že by ste tantrickú masáž vyskúšali, ale premáhajú vás obavy a názory ostatných ľudí. Predsa len je všeobecne známe, že tantra je pre veľa ľudí strašiakom, pretože nevedia presne, čo pod týmto názvom majú čakať a ich predstavy sú teda väčšinou poriadne skreslené. Vrátane množstva predsudkov a dezinformácií sa rovnako nájde i skupina ľudí, ktorí by možno aj tantrickej procedúre dali šancu, ale majú problém s intimitou. Dôležité je však nebáť sa, všetci sme len ľudia a všetci máme rovnaké nahé telo. Počas masáže sa nemusíte nahoty vôbec obávať, pretože nikto si z vás nebude robiť posmech.

masážny proces

Pokiaľ máte obavy môžete to vždy dopredu povedať masážnemu pracovníkovi, ktorí bude vedieť potom brať na tento fakt väčší dôraz a pomôže vám lepšie sa uvoľniť. Ľudské telo je vlastne iba takou schránkou pre naše vyššie duševné ja, ktoré sa počas tantrickej masáže dokáže spolu s fyzickým ja spojiť. Ich prepojením tak vznikne nádherná synergia energií, ktorá nás vie správne vibračne naladiť novým prílivom životnej energie.

masážna miestnosť

Ak chcete dať tantre šancu a stále nie ste úplne presvedčený, môžete sa o jej tajoch dočítať viac informácií na blogu. Blog o tantra masážach 3 Bratislavatantra.sk, vám prináša zhrnutie prostredníctvom rôznych článkov, ktoré sa týkajú všetkého dôležitého ohľadom týchto procedúr. Dočítať sa tu môžete napríklad to, ako sa viete pripraviť na vašu prvú návštevu tantrického salónu alebo o tom, že masáž nemusí byť iba pre jednotlivcov, ale pokojne môžete skúsiť i spoločnú masáž vo dvojici. Pánov pravdepodobne zaujmú články o masáži lingamu, čo je špeciálny druh stimulácie mužského pohlavného orgánu. Vrátane toho si môžete prečítať taktiež aj o výhodách, ktoré tantra prináša nie len pre psychické zdravie a duševnú pohodu, ale i pre fyzické zdravie. Napríklad zaujať môže práve i článok o spomínanej masáži lingamu pre pánov, kde sa dočítate, že táto procedúra pomáha pri ťažkostiach s predčasným uspokojením.